top of page

Kanta-asiakkuus

LIITTYMINEN

Lemmikkitaivaan kanta-asiakkaaksi voi liittyä yli 18-vuotias yksityishenkilö. Alle 18-vuotiaalla tulee olla liittymiselle huoltajan suostumus. Kanta-asiakkaaksi liitytään joko myymälässä tai palauttamalla sivulta www.lemmikkitaivas.fi löytyvä lomake valmiiksi täytettynä myymälään. Kanta-asiakastiliin voi liittää useampia perheenjäseniä. Kanta- asiakkaaksi liittyminen on maksutonta. Kanta-asiakkaaksi liittymisen edellytyksenä on kaikkien liittymislomakkeessa kysyttyjen tietojen antaminen. Tiedot tallennetaan sähköisessä muodossa Lemmikkitaivaan kanta-asiakasjärjestelmään eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Mikäli haluaa kieltää tietojensa käytön suoramarkkinointiin, on lomakkeessa valmiiksi kohta tätä tietoa varten. Kanta- asiakasrekisterin rekisteri- ja tietosuojaseloste on luettavissa sivuillamme www.lemmikkitaivas.fi.

 

KANTA-ASIAKKUUS

Kanta-asiakas saa ostoksistaan bonusta. Bonuksen kertymisestä kerrotaan tarkemmin kohdassa ”Bonusjärjestelmä”. Lemmikkitaivaalla ei ole käytössä kanta-asiakaskorttia vaan asiakas tunnistetaan kassalla hänen ilmoittamansa nimen perusteella. Ostoja ei kirjata kanta-asiakastilille jälkikäteen eli kanta-asiakkaan tulee tunnistautua ennen ostosten maksamista. Kanta-asiakkaan tulee ilmoittaa kaikista muuttuneista yhteystiedoistaan viipymättä Lemmikkitaivaalle. Lemmikkitaivas pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakasohjelman ehtoja ja sisältöä ilmoittamalla siitä asiakkaalle. Sääntöjen muutos tulee voimaan aikaisintaan yhden (1) kuukauden kuluttua siitä kun asiakas on saanut tiedon muutoksesta. Mikäli kanta-asiakas ei hyväksy muutosta, on hänellä oikeus irtisanoa kanta-asiakassopimuksensa päättymään ennen muutoksen voimaantuloa. Käyttämättä jääneet bonukset mitätöidään kun ilmoitus kanta-asiakkuuden päättämisestä on saatu. Kanta-asiakkuuden voi lopettaa milloin vain ilmoittamalla siitä osoitteeseen kauppa@lemmikkitaivas.fi. Käyttämättömät bonukset mitätöidään kun ilmoitus kanta-asiakkuuden lopettamisesta on saapunut. Lemmikkitaivaalla on oikeus irtisanoa kanta-asiakas kolmen kuukauden irtisanomisajalla lähettämällä kanta-asiakkaalle irtisanomisilmoitus. Käyttämättä jääneitä bonuksia ei voi hyödyntää irtisanomisajan jälkeen. Kanta-asiakkuus päättyy ilman erillistä ilmoitusta, mikäli kanta-asiakkaalle ei ole yhden vuoden aikana kertynyt lainkaan ostoja. Lemmikkitaivaalla on oikeus lopettaa kanta-asiakkuusjärjestelmä ilmoittamalla siitä vähintään kolme kuukautta ennen lopettamista. Käyttämättä jääneitä bonuksia ei voi hyödyntää lopetusajankohdan jälkeen. Näiden ehtojen mukainen ilmoitus katsotaan asianmukaisesti tehdyksi kun Lemmikkitaivas on lähettänyt sen asiakkaan viimeksi antamaan sähköpostiosoitteeseen sekä ilmoitus on luettavissa osoitteessa www.lemmikkitaivas.fi. Asiakkaan katsotaan saaneen tiedon ilmoituksesta viimeistään seitsemäntenä päivänä ilmoituksen julkaisemisen/lähettämisen jälkeen.

 

BONUSJÄRJESTELMÄ

Jokainen Lemmikkitaivaassa tehty ostos kerryttää kanta-asiakastilille bonusta. Bonukset kertyvät kolmen kalenterikuukauden sykleissä (tammikuu - maaliskuu, huhtikuu - kesäkuu, heinäkuu – syyskuu, lokakuu – joulukuu) ja jokaisen kolmen kuukauden jakson aikana tehtyjen ostosten kerryttämä bonussumma siirtyy kanta-asiakkaan tilille heti kauden loputtua. Bonussumma on käytettävissä ostosten maksamiseen ja säilyy kanta-asiakkaan tilillä kunnes se on käytetty. Bonussummaa ei vaihdeta rahaksi. Lahjakortin ostaminen ei kerrytä bonusta mutta bonus kertyy kun lahjakortin haltija maksaa lahjakortilla ostoksiaan. Lemmikkitaivaalla on oikeus rajata tuotteita tai tuoteryhmiä bonuksen kertymisen ulkopuolelle tai määrittää bonuksen kerryttämisprosenttia eri tuotteiden osalta. Kaikista muutoksista ilmoitetaan kanta-asiakkaille etukäteen. Tilille kertynyt bonussumma tulostuu myös kanta-asiakkaan kassakuitille josta summan voi halutessaan tarkistaa.

 

Bonusten jako:

ostojen yhteissumma / 3 kk bonus %

0 – 100 €                 1%

yli 100 € - 200 €      3%

yli 200 € - 300 €      5%

yli 300 € - 400 €      7%

yli 400 €                  10%

Lemmikkitaivas pidättää oikeuden muuttaa taulukkoa.

Bonusjärjestelmän piirin EIVÄT KUULU seuraavat tuoteryhmät:

-koiranruokamerkit, joilla on oma, maahantuojan tai valmistajan tarjoama bonusjärjestelmänsä

-kissanhiekkamerkit, joilla on oma, maahantuojan tai valmistajan tarjoama bonusjärjestelmänsä

-kissanruoat, joilla on oma, maahantuojan tai valmistajan tarjoama bonusjärjestelmänsä

Haluan liittyä kanta-asiakkaaksi

Puhelin

09 802 5559

Email

Social Media

  • Facebook
  • Instagram
Kiitos viestistä!
bottom of page